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Gatti Pappu / Mudda Pappu - Andhra Style


Serves : 2 people
Preparation time : 15 minutes 

Gatti Pappu /  Mudda Pappu- Andhra Style
Gatti Pappu /  Mudda Pappu - Andhra Style

Ingredients: 

  1. Yellow lenthils  - 1 tea glass 
  2. Water               - 2 tea glass 
  3. Onion                - 1 
  4. Chilli powder    - 1/4 tea spoon 
  5. Salt                   - to taste 
  6. Oil                    - 1/2 table spoon 

Procedure: 

  1. In a pressure cooker add yellow lentils,watersliced onionschilli powder and oil. 
  2. Boil it for 4-5 whistles in simmer. 
  3. Omce the pressure cooker is ready to openopen it and smash the paapu to the desired  consistancy needed by you. 
  4. Now it is good to have with ghee.
* Gatti Pappu tastes very good with ample amount of Clarified butter(నెయ్యి).


Combinations:


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